2EROS boxershort

  • Posted on
  • By Dann Hensums
  • 0
2EROS boxershort

Een opvallend modemerk uit downunder Australië. 2EROS profileert zich als een bobywear- en badmodemerk voor de actieve man. De snit is erop gebaseerd het mannelijke lichaam en dan met name de torso, beter uit te doen komen. De 2EROS boxershort valt dan ook nog het meest op door zijn brede lage tailleband.

Het ondergoedlabel gaat verder dan de meeste merken. Je kan er namelijk zowel voor een degelijke, als voor een supersexy onderbroek terecht en in elke gewenste stijl en kleur. 2EROS heeft geen uitgesproken stijl, zoals bijvoorbeeld de Muchachomalo boxershort die je al van een kilometer afstand herkent. Je vindt er naast elkaar op een pagina net zo makkelijk boxershorts met legerprints, klassiek ruitpatronen en tropische bloemen als slips zonder achterkant, met of zonder rijgveters en/of riempjes.

 
Wie en wat is 2EROS ? 2EROS valt samen met Supawear onder een firma die de naam The Lifestyle Co PTY LTD draagt. Het concern is in 2008 opgericht door Jason Hoeung, tot op de dag van vandaag eigenaar en directeur van het label. Alhoewel hij tegenwoordig een team van ontwerpers heeft lopen, is hij nog wel het brein achter de designs. Er gebeurt bij 2EROS niets zonder zijn toestemming. Zonder al te hoog van de toren te blazen is hij stiekempjesaan een van de toonzettende ondergoedmerken van Australië aan het worden. Net als AussieBum voorziet hij in de ondergoedbehoefte voor zowel de hetero- als gayman en dat is belangrijk in een tijd als deze. Hoeung heeft het geluk gehad op de juiste tijd op de juiste plaats de juiste beslissingen te kunnen nemen. Afkomstig uit een gewone arbeidersfamilie heeft hij op eigen kosten de technische universiteit van Sydney doorgelopen. In 2004 is hij gestart als medewerker op een experimentele ontwerpafdeling met themakleding. Na twee jaar kon hij doorstromen naar een leidinggevende functie bij de Macquarie Group, waarna hij vervolgens in 2008 zijn eigen bedrijf opstartte. Zijn levensmotto is: Nothing in life is impossible, you just have to reach for it and make it happen.
 
Waarom zou je kiezen voor dit boxershortmerk? Australische stijl en sex appeal. Dat komt duidelijk naar voren bij de 2EROS boxershort. Naast ondergoed produceert het merk ook badkleding voor heren en dat ziet er al net zo lekker uit. De ontwerpen zijn erop gebaseerd je er zo atletisch mogelijk uit te laten zien, ook al heb je een buikje en O-benen. De lage snit en brede taille-elastieken zorgen ervoor dat het kledingstuk comfortabel draagt en zich niet tussen lichaamsplooien en bilhelften nestelt. Daarnaast doet 2EROS veel met aparte kleurstellingen en interessante snits. Ze werken heel tricky met contrasterende naden en creëren optische effecten met kleurvlakken op strategische plaatsen. In sommige van hun zwemshorts zitten zelfs stroken verwerkt die een transparante maasstructuur aannemen wanneer ze nat worden. Je snapt dat met een 2EROS boxershort aan je lijf er niemand meer naar je vermeende lichamelijk onvolkomenheden kijkt.
 

 

Comments

Be the first to comment...

Leave a comment
* Your email address will not be published